ISSN (Print):
1210-3306
ISSN (Online):
1805-9708
Vydavatel:
VUC Praha a.s.
Periodicita: 1x měsíčně
Jazyk:
Čeština, slovenština, s anglickými souhrny
Odkaz na www stránky:
plné texty článků jsou dostupné elektronicky
Zaměření:
Impakt faktor
|
0,202 (2020)
0,308 (2021)
0,2 (2022)
|
SJR index
|
0,209 (2020)
0,197 (2021)
0,196 (2022)
|
Časopis publikuje původní vědecké práce, kratší odborná sdělení, informace o akcích a dění v oboru, recenze odborných knih, osobní sdělení, referáty z odborného tisku, se zaměřením na pěstování cukrové řepy, výrobu cukru pro potravinářské i jiné využití a produkci etanolu.
Zahrnut ve zdrojích:
Agrindex of Agris/FAO, Czech Agricultural and Food Bibliography, DOAJ – Directory of Open Access Journals, EBSCO – Central & Eastern European Academic Source, Food Science Source, Food Science and Technology Abstracts, SCOPUS, Sugar Industry Abstracts (CAB International).
Knihovna ČZU časopis odebírá od r. 2005-